Ledøje – Smørum Håndbold vil gerne byde jer velkommen til afvikling af turneringskampe i PeC Arena i sæsonen 2021/2022.

 

Omstændighederne omkring Covid-19 gør, at forholdene for afvikling af turneringskampe på forsvarlig vis, ikke kan foregå, som vi plejer. Det er derfor VIGTIGT for os, at følgende anvisninger efterleves. 

Ankomst, omklædning og opvarmning.


Det er IKKE muligt at benytte hovedindgangen til PeC Arena. Til højre for hovedindgangen, rundt om hjørnet er der indgang under jerntrappen.

ALLE over 12 år skal benytte mundbind så snart de går ind  i idrætscenteret, indtil de sidder ned, eller starter kampen.

 

Alle spritter hænder ved ankomsten, der er sprit lige indenfor døren. Hver gang man går ind eller ud af hallen skal hænderne sprittes.

Det er IKKE muligt at benytte omklædningsrum i PeC Arena, og vi opfordre derfor til man er omklædt hjemmefra.

 

Det er IKKE muligt at varme op på gangene i PeC arena, og vi vil forsøge at sikker der er opvarmningsmuligheder på banen inden kamp start. Hvis dette ikke er muligt, skal opvarmning forgår udendøres.

 

Kamp

 

Ingen spillere/trænere går ind på banen før spillere/trænere fra foregående kamp/træning har forladt banen. Undgå at forlade banen/udskiftningsområdet under kamp/pause. 

 

Der må gerne skiftes banehalvdel i pausen. Når deltagerne fra de 2 hold og dommerne er på banen betragtes de som en samlet gruppe, som der er gjort rent til før og efter kamp. 

Hilsepligten er suspenderet, bl.a. for at sikre at der er tid til at spritte af og udluftning efter kampen. Derudover har trænere og dommere ikke været i nærkontakt med spillerne, så det er også for at beskytte dem. 

Alle (spillere, trænere og forældre) forlader hallen umiddelbart efter kampen.

 

Dommerbordet

Følg anvisningerne fra vores dommerbord, som er ansvarlige for at kampen kan afvikles i god ro og orden, og under hensyntagen til COVID-19.

 

Tilskuere

 

Vi kan desværre kun tillade et minimum af mennesker i hallen, hvilket betyder, at udeholdet må komme med de spillere der skal spille, trænere/holdleder der står på holdkortet, samt det antal tilskuere der kan være i tilskuere afsnittet for udehold (8-10 tilskuere). Udeholdets tilskuere SKAL sidde på samme side som dommerbordet, længst væk fra indgangen. Hjemmeholdets tilskuere vil sidde i den zone som hjemmeholdet har får tildelt. Området for udeholdets tilskuere vil være tydeligt afmærket. 

Alle tilskuere sidder ned under hele kampen og holder minimum 1 meters afstand til hinanden, der er afmærket 1 meters afstand på tilskuere bænken.  

Café Smørhullet har åben, der skal dog bæres mundbind hvis man skal købe noget.

Vi forbeholder os retten til at bede folk forlade hallen og håber, at vi på trods af Covid-19 kan få gennemført turneringskampene på en sikker og forsvarlig måde, og at de fremmødte, trods omstændighederne, får en god oplevelse hos os i PeC Arena.

 

Bestyrelsen 

Ledøje – Smørum Håndbold