Ledøje – Smørum Håndbold vil gerne byde jer velkommen til afvikling af turneringskampe i PeC Arena i sæsonen 2020/2021.

 

Omstændighederne omkring Covid-19 gør, at forholdene for afvikling af turneringskampe på forsvarlig vis, ikke kan foregå, som vi plejer. Det er derfor VIGTIGT for os, at følgende anvisninger efterleves. 

Ankomst, omklædning og opvarmning.


Benyt hovedindgangen til PeC Arena.

ALLE over 12 år skal benytte mundbind så snart de går ind  i idrætscenteret, indtil de sidder ned, eller starter opvarmningen.

 

Alle spritter hænder ved ankomsten, der er sprit lige indenfor døren. Hver gang man går ind eller ud af hallen skal hænderne sprittes.

Når i kommer ind i forhallen vil der hænge en infoskærm med information om hvilke omklædningsrum i må benytte. Det er vigtigt at det rigtige omklædningsrum benyttes, samt at max. antallet af personer som der må være i omklædningsrummet overholdes (pt. er der plads til mindst 15 personer i vores omklædningsrum)

 

Ved dommerbordet vil der være en lille pose med sprit og en klud som skal benyttes i omklædningsrummet. Når i er færdige med omklædningsrummet skal bænke, knager og dørhåndtag sprittes af. Posen med sprit og klud afleveres ved dommerbordet når i forlader PeC Arena.

 

Udeholdet skal benytte det anviste område til opvarmning, det er ikke tilladt at opvarme andre steder. Er man i tvivl kan man spørge hjemmeholdes træner.

 

Kamp

 

Ingen spillere/trænere går ind på banen før spillere/trænere fra foregående kamp har forladt banen. Undgå at forlader banen/udskiftningsområdet under kamp/pause. 
Forlader man banen i pausen mellem halvlegene skal man gå direkte i sit omklædningsrum og ikke blander sig med tilskuerne.

 

Der må gerne skiftes banehalvdel i pausen. Når deltagerne fra de 2 hold og dommerne er på banen betragtes de som en samlet gruppe, som der er gjort rent til før og efter kamp. 

Hilsepligten er suspenderet, bl.a. for at sikre at der er tid til at spritte af og udluftning efter kampen. Derudover har trænere og dommere ikke været i nærkontakt med spillerne, så det er også for at beskytte dem. 

Alle (spillere, trænere og forældre) forlader hallen umiddelbart efter kampen.

 

Dommerbordet

Følg anvisningerne fra vores dommerbord, som er ansvarlige for at kampen kan afvikles i god ro og orden, og under hensyntagen til COVID-19.

 

Tilskuere

 

Vi kan desværre kun tillade et minimum af mennesker i hallen, hvilket betyder, at udeholdet må komme med de spillere der skal spille, trænere/holdleder der står på holdkortet, samt det antal tilskuere der kan være i tilskuere afsnittet for udehold (35 tilskuere). Udeholdets tilskuere sidder modsat side af dommerbordet, længst væk fra indgangen. Hjemmeholdets tilskuere sidder på modsatte side af dommerbordet, i området tættest på udgangen. Området for både hjemme og udeholdets tilskuere vil være tydeligt afmærket. 

Alle tilskuere sidder ned under hele kampen og holder minimum 1 meters afstand til hinanden, der er afmærket 1 meters afstand på tilskuere bænken.  

Café Smørhullet har åben, der skal dog bæres mundbind hvis man skal købe noget.

Vi forbeholder os retten til at bede folk forlade hallen og håber, at vi på trods af Covid-19 kan få gennemført turneringskampene på en sikker og forsvarlig måde, og at de fremmødte, trods omstændighederne, får en god oplevelse hos os i PeC Arena.

 

Bestyrelsen 

Ledøje – Smørum Håndbold