Ledøje – Smørum Håndbold vil gerne byde jer velkommen til afvikling af turneringskampe i PeC Arena i sæsonen 2021/2022.

 

Omstændighederne omkring Covid-19 gør, at forholdene for afvikling af turneringskampe på forsvarlig vis, ikke kan foregå, som vi plejer. Det er derfor VIGTIGT for os, at følgende anvisninger efterleves. 

Ankomst, omklædning og opvarmning.

 

Alle spritter hænder ved ankomsten, der er sprit lige indenfor døren. Hver gang man går ind eller ud af hallen skal hænderne sprittes.

Det er muligt at benytte omklædningsrum i PeC Arena. Omklædningsrum rengøres ikke efter hvert hold, så vi opfordre til omklædning hjemmefra.

 

Det er muligt at varme op på gangene i PeC arena, hvis hal-personalet vurderer der er for mange mennesker på idrætsanlægget, skal opvarmning forgår udendøres.

 

Kamp

 

Ingen spillere/trænere går ind på banen før spillere/trænere fra foregående kamp/træning har forladt banen. 

 

Der må gerne skiftes banehalvdel i pausen. 

 

Dommerbordet

Følg anvisningerne fra vores dommerbord, som er ansvarlige for at kampen kan afvikles i god ro og orden, og under hensyntagen til COVID-19.

 

Tilskuere


Alle tilskuere sidder ned under hele kampen og holder minimum 1 meters afstand til hinanden, der er afmærket 1 meters afstand på tilskuere bænken. 

Vi opfordre til at man sidder sammen med andre tilskuere fra samme klub.

Max antallet for tilskuere skal overholdes, info om max antallet står på døren indtil hallen. 

Café Smørhullet har åben, der skal dog vises gyldigt coronapas hvis man vil sidde ned indendøres i Café Smørhullet frem til 1. september 2021.

Vi forbeholder os retten til at bede folk forlade hallen og håber, at vi på trods af Covid-19 kan få gennemført turneringskampene på en sikker og forsvarlig måde, og at de fremmødte, trods omstændighederne, får en god oplevelse hos os i PeC Arena.

 

Bestyrelsen 

Ledøje – Smørum Håndbold